Depresyonu En Basit Şekilde Giderme Yöntemi olan Bir Stres Topu Evde Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda kendinizi çok stresli hissediyorsanız, iş yerinde veya evde stres atmanıza yardımcı olacak basit bir şeye ihtiyacınız varsa bir stres topu, sorununuzun cevabı olabilir. Bu kadar basit bir şeyin stres atmada ne kadar etkili olabileceğine inanamayacaksınız. Evde kolaylıkla bir stres topu yapabilirsiniz ve bu yazı size yardımcı olabilir. Okumaya devam edin.

depresyon

depresyon

5 Adımda Evde Stres Topu Yapımı

Ev yapımı bir stres topu yapmak, çok fazla maliyet ve zaman gerektirmez. Adımlar basittir ve gerekli malzemelerin bulunması kolaydır. İhtiyacınız olanlar; 2 balon, un (karbonat, pirinç, bulgur vs.), huni, kalem ve kaşık.

  • Adım: İşler biraz dağınık olabilir, bu nedenle çalışma alanınızın korunduğundan ve işiniz bittiğinde temizlenmesinin kolay olduğundan emin olmak için uygun düz bir yüzey hazırlayın.
  • Adım: Bir balonu alın ve huninin alt ucunu balonun ağzına koyun. Balonun güvenli ve düzgün tutun, değilse, doldurucuya veya unu içeriye koymaya başladığınızda balon kayabilir.
  • Adım: Şimdi balonun un ile dolma zamanı geldi. Büyük bir karmaşa yaratmaktan kaçınmak için kaşığı kullanın. Huniyi tamamen doldurmadan ve acele etmeden unu boşaltın. Kurşun kalemi tıkanan huni deliğini açmak için kullanabilirsiniz.
depresyon tedavisi

depresyon tedavisi

  • Adım: Unu balona doldurmayı tamamlandıktan sonra dökülmemesine dikkat edin. Bunu yapmadan önce, mümkün olduğunca çok havanın çıkmış olmasını sağlayın. Bu, patlamasını veya sarkmasını önleyecektir.
  • Adım: İkinci balonu alın ve topu onun içine koyun. Bu, onu daha güçlü hale getirecek ve ileride herhangi bir kazaya maruz kalarak patlamasını önleyecektir. İsterseniz yeni stres topunuzu resimleyebilir, dekore edebilirsiniz.

Yanıtla