2017 Mayo Bikini Modası

Yaz sonunda göründü. Kimilerimiz çoktan tatil planlarını yaptı. Kimilerimiz hala nereye gideceğini tam belirlemese de uzun bir dönem var. Nasılsa karar verir ve size uyan bir yere gidersiniz. Ülkemizde gidilebilecek öyle güzel yerler var ki.

Tatil demek, çoğumuz için güneş, kum, deniz, plaj, havuz, güneşlenme demek. Lakin tüm bunları yapabilmemiz için de mutlaka plaj kıyafetlerine gereksinimiz var.

Mayo, bikini,mayokini, pareo, plaj elbisesi gibi giysiler yaz aylarının olmazsa olmaz giysileri. Peki, ama biz yaz hangi model mayo, bikini giyeceğiz derseniz, onun yanıtları da aşağıda.

Hadi başlayalım o zaman.

  • Volanlar, Fırfırlar
Volan

Volan

Bu yaz hangi markanın olursa olsun, dünyanın neresine giderseniz hem mayolarda, hem bikinilerde, özellikle göğüs ve omuz kısımlarında volan kullanılanlar çok moda. Yüzerken değil belki ama güneşlenirken hem şık, hem iddialı, hem cezp edici, hem de estetik görünmek isteyenler için ideal.

  • Dantel, Dantel
Dantel Bikini

Dantel Bikini

Tıpkı, fırfırlar gibi dantel de diğer giysilere olduğu gibi, mayolara ve bikinilere de yansımış durumda. Dantel detaylı, örgü olan modeller çok moda. Her ne kadar kullanımı risk olsa bile örgü bir üst, şort ile tamamlanarak harika bir yaz giysisi haline gelebilir.

  • Çapraz Askılar
Boyundan Bağlamalı Çapraz Bikini

Boyundan Bağlamalı Çapraz Bikini

İşte sezonun en çok öne çıkan detayı. Çapraz askılar. İster desenli, ister düz, ister mayo, ister mayokini ama çapraz askılar bu yaz plajlarda sıkça karşımıza çıkacak.

  • Göğsü Saran Modeller
Göğsü Saran Bikini

Göğsü Saran Bikini

Özellikle bikiniler de bu modeller çok revaçta.Göğsü saran modeller ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Yanıtla