2017 Kış Modası

2017 yılına gireli yaklaşık 3 ay geçmiş olmasına rağmen halen 2017 yılında nasıl kış modası olduğu modacılar tarafından kararlaştırılmış bir konu değildir. Kış aylarının en yaygın tercih edilen renkleri olan koyu renkler 2017 yılının kış aylarında da tercih edilen renkleri olurken popüler renk koyu kahve ve haki tonları olmuştur. Yine kadınlarda ve erkeklerde hit renk siyah ve lacivert olmuştur.

Birçok modacı hazırladığı şık defileler ile kış modası hakkında insanlara bilgi sunmaya çalıştılar. Ancak vitrinleri süsleyen ürünler tamamen zıt renk ve modelleri içermekte idi.  2017 kış modası dikkatlice incelediğinde 1970 izlerini elbiselerde görmek mümkündü.

2017 kış modası

2017 kış modası

2017 Kış Modasının Renkleri

Erkekler 2017 kış modasında takım elbise alırken kalın çizgili elbise tercih ederken balıkçı ve boğazlı kazaklar en çok tercih edilen kazak modelleri olmuştur.  Dünyanın birçok ünlü markası farklı renk seçenekleriyle oluşturduğu elbiseleri tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Ancak ne yazık ki, bu durum tüketici adına bekleneni verememiştir.

2017 yılı kış modasında deri ağırlıklı ürünler bu yılda tercih edilen elbise modelleri arasında ilk sırada yer alır. Kadınlar geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda uzun çizmeleri tercih etmişlerdir.  Kaşe tarzı kışlık kabanlarda kadınlar için farklı desenlerden ve geniş çiçek modellerinden kabanların tercih ettiği ürünler olmuştur. Kadınların 2017 yıl kış modasında en çok ilgi gösterdiği renk fuşya renkleri olmuştur.

Yanıtla