2017 Aksesuar ve Çanta Modası

Moda, moda, moda. Hayatımızda moda olmasa ne yapardık acaba? Konuşmak için bir konu, tüketim ve alışveriş için iyi bir bahane değil mi biraz da?

Ama böyle bile olsa, yaşamımıza bir güzellik, bir renk kattığı ve çoğunlukla bize kendimizi iyi hissettirdiği kesin.

İşte sırf bu yüzden moda da bizim vazgeçilmezlerimiz arasında. Gelin dilerseniz 2017 yaz aylarını aksesuar ve çanta modasında ne var, ne yok bakalım.

Aksesuar Modasına Genel Bakış

En genel anlamıyla söyleyebileceğimiz şey abartının üst düzeyde olduğu. Yani, bu ne demek derseniz, abartılı, devasa kocaman püsküllü küpeler takı modasında nasıl öne çıkan bir detay ise aksesuarlar açısından bakıldığında da korse trendinin öne çıktığını ve buna istinaden de aşırı kalın kemerlerin çok moda olduğunu söylemeliyiz. Abartı demişken, sandaletlerin içine  fantezi çoraplar giyebilirsiniz. Şeffaf eldivenler ise günlük yaşamda bolca karşımıza çıkıyor

Aksesuar Modası

Aksesuar Modası

Başta da dedik ya biraz fazla abartı gibi olsa da moda böyle.Çizgili çoraplar, gevşek ince ipek atkılar, vurgulu kemerler diğer öne çıkan aksesuarlar.

Çanta Modasına Genel Bakış

Çanta Modası

Çanta Modası

Aksesuar modasına böyle ana hatları ile baktıktan sonra çantalara da dilerseniz biraz bakalım. Burada da karşınıza çıkan modellere şaşıracağınız kesin zira minimal düzeyde küçük çantalar, gündüz rahatlıkla kullanılabilecek metalik renkli modeller, üzeri süslü çantalar, torba çanta modelleri, uzun püsküllü çantalar, yuvarlak saplı olanlar, zincir detaylı olanlar ve de yaza çok yakışan hasır çantalar çok moda.

Yanıtla